Despre noi

Prezentare

WebWays este una dintre cele mai bune companii de webdesign din Timișoara, realizând website-uri profesionale pentru afaceri de toate tipurile, cât și strategii de marketing online eficiente. Având ca punct de reper calitatea serviciilor, compania s-a impus pe piață realizând website-uri profesionale la prețuri accesibile.

Obiectivul companiei

Atunci când începem fiecare website avem un singur obiectiv: clientul să fie mulțumit 100%. Nu contează de câte ori revizuim proiectul, atâta timp cât acesta este unul de succes.

Scurt istoric

Computer 2004

Realizăm website-uri încă din anul 2004, atunci când tehnologia era încă rudimentară iar pentru realizarea unui website erau necesare foarte multe cunoștințe și muncă foarte multă.

Treptat am ținut pas cu evoluția tehnologiei și am fost la curent tot timpul cu noile modalități eficiente de realizare a website-urilor, crescând în experiență an după an.

În prezent avem un portofoliu foarte vast de clienți și colaboratori chiar și din afara granițelor, care ne recomandă și ne motivează să continuăm în fiecare zi.

Specializări

Wordpress
E-commerce
Grafică
Promovare online

Etape în colaborare

 • Prezentare așteptări client

  Primul pas este să ne cunoaștem, să aflăm exact ceea ce doriți de la viitorul website. Tot în această etapă vom stabili împreună, în linii mari, cum va arată pagina dvs. web.

 • Realizare propunere de design

  Pentru a fi eficienți în colaborare, vă vom propune un design, ținând cont de toate specificațiile menționate la prima întâlnire.

 • Feedback

  Scopul nostru este să vă facem un website care să vă mulțumească 100%. Astfel, suntem dispuși să realizăm oricâte modificări, până proiectul este așa cum vi-l doriți.

 • Coding

  Această etapă presupune implementarea propriu-zisă a website-ului. Practic acesta este cel mai important pas, în care site-ul ia formă.

 • Marketing

  Nu este suficient să vă creați doar un website! Noi recomandăm întotdeauna și o etapă de marketing online pentru a lansa pagina pe piață.